Landvetter

Nu står vi i kö till incheckningen och ska snart flyga iväg till Grekland. Hoppas ni andra får regn och tråkigt. Bloggar igen om en vecka. Kajjan

Vilken morra

Usch och fyy vad tråkig morra. Har packat upp alla svettiga kläder och skit från träningslägret. 4 väskor hade vi tillsammans vilket innbär en hel del tvätt. Nu har jag äntligen fårr upp allt och sorterat i olika färghögar. Haha, det måste ju göras så inget blir missfärgat. Har i alla fall fått i första tvättenoch nu blir det till att äta frulle och fortsätta göra iordning allt annat plus packa. Vi åker ju härifrån halv 4 till morran. Landvetter härnäst. Ska bli så fruktansvärt gott att komma bort lite och vila ut kroppen med. Det behövs verkligen nu efter lägret. Blev ju en väldans massa timmar träning plus match. =) Tror att jag ska kunna få upp lite bilder ifrån gårdagen. Tor väldans massa bilder under matcherna som inte jag spelade. Alla lag hade ju var sin match. Hör sen i alla fall.
Peace and Love

Kajjan ♥


Jag =)


Göttinatti

Nu ska jag och Elinus sova sked
Sov så gott alla.

Kajjan ♥

Andra passet

Nu är andra passet för idag klar. Härligt, Nu blir det alldeles strax middag med alla och sen blir det "fest" i hallen. Haha. Men bara till kol 10 så efter det fortsätts det i vårt rum. där den riktiga fästen e såklart. Nu sitter jag nyduschad på sängen och Elina i duschen. här har ni en vacker badbild att titta på sålänge. =)

Kajjan ♥



Frullebuffé

Vilken natt det blev. Någon (Rasmus) kom och bankade på var ruta vid halv två tiden och sedan kunde vi inte somna om. Elina låg och messade med sin pojk så han kom förbi vad halv 3. Vi blev sittande på utsidan till 3 halv 4 sedan fick vi bestämma oss för att gå in och lägga oss. Martinsson sov här inne eftersom Elina inte kunde sova.
Nu ska vi bort och ha tre timmars träning och vi e fit for fight. Skriver mer sen.
Peace and Love

Kajjan ♥

Natti

God natt alla läsare. Nu ska jag och min fina lilla Elina sova i våran dubbelsäng. Vi hörs till morgonen. Kajjan

Kissie 2

Hittade en till bild.
Mmmmm så sexig.



Kissie

Visst är bilden på Kissie snygg som jag hittade. =)



Hej Kungälv

Elina är bäst tyckte hon att jag kunde skriva när jag frågade om råd.
Vi har haft dagens första träning och det gick faktiskt helt ok.
Nyduschade tjejer och nu blir det chill.
Peace and Love

Kajjan ♥












På väg.

Nu är vi på väg ner mot falkenberg. Visst har jag en snygg privatchaufför. :) hörs senare när vi kommer fram. Kajjan

Hos Mami

Jag är hemma hos mor och far och tvättar för fullt.
Så mycket góoare att vara här och tvätta än att
ränna upp och ner till tvättstugan hela dagen. Här
kan man ju göra annat hela tiden. Typ kolla på Top
Model. Haha. Typ de ä'nda som går på tv på dagen.
Nu har jag slängt in en vittvätt och ska springa till
mitt hem med träningsvärk i låren. Ska ta med allt
jag packat hit istället eftersom jag väntar på att all
tvätt ska torka här. =) Martin skulle hämta mig kvart
i tre. En riktig gentleman dedär. Haha. Får absolut
inte glömma datorn och systemkameran som ligger
och väntar på mig där hemma. Nu kilar jag.
Peace and Love

Kajjan ♥


God morgon

Jag ser lite sol ute vilket känns super. Jag är alltid så seg i starten med att börja packa. Har inte ens rört sakerna än. Sitter bara och spelar Ps3 och äter frukost. Haha, nu måste jag verkligen starta med packningen. Vet dock inte riktigt vad jag ska ta med. Och så måste man ju blogga lite med innan man gör något annat. Datorn ska ju med på lägret så ni kan få info om vad som händer där nere i Falkenberg. Jag tror det kommer bli alldeles underbart. =) NU måste jag packa. Hörs senare.
Peace and love

Kajjan ♥

Här kommer lite bilder från kalaset igår. =)









Kalas

Det blev en riktigt mysig stund hemma hos frida. Massa goda kakor och trevligt folk. Alltid lika trevligt att ses. Dock kunde jag och virre bara stanna till 8 för att sedan sticka till träningen. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag har inte hållt i en klubba på flera månader. Haha. Nu ska jag ta och sova. Blir en lång dag i morgon. Sov så gott alla. Hörs till morgonen. Kajjan.

Är den inte lite gó? =)


Lunchen

Kan ni gissa vart lunchen blev idag?
Haha. Nyfiken såklart. Godaste som
finns typ. Plus att deras personal där
är riktigt trevlig. Det är bra annars
kommer man ju inte tillbaka. =)
Nu ska jag börja packa inför träningen
ikväll och göra iordning inför resan i
morgon. Blir till att packa och tvätta
lite till morgon med eftersom jag ska
använda några av träningskläderna
ikväll. Jag längtar sååå, sen blir det
bara en ynka dag hemma för att sedan
bege sig till Grekland. =) Hörs sen.
Nu ska jag på fikmys hemma hos
Frida och carro. Virre kommer och
hämtar upp mig här vid halv 6.

Kajjan ♥



Grattis

Grattis Grattis min kära Elina.
Snart blir det din tur att köra
runt mig över allt. Såååå glad
för din skull. =)


Kajjan  ♥


 

Är på bekås

Är och hälsar på emelie på jobbet och det är en del att göra. Slutrean börjar idag och folk kommer i klungor. Haha. Nu ska vi luncha så vi får ta och dra oss. hörs sen. Kajjan

God morgon. (förmiddag)

Har inte sovit såhär länge på hela semestern. I går och alla andra dagar har jag vaknat runt 8-tiden och varit pigg som en lärka. Är ganska skönt att känna sig helt utvilad för en gångs skull men halva morgonen är borta vilket innebär att jag inte kommer komma ut än på ett tag. Funderar på att skita i frulle och se om Emelie vill luncha någon stans i stället. =) Idag blir det även första innebandyträningen på lääääänge. Har ju nästan lyckats pricka stängning på jobbet var ända gång, och har det inte varit det har de varit något annat. Jaja, Nu är det äntligen dags i alla fall och det ska bli riktigt mysigt. Träningsläääger i morgon med. =) Hoppas jag kan smuggla med datorn så att Christian inte märker något. Blir ganska dyrt att blogga allt från mobilen. Annars får jag bara ta med det trådlösa bredbandet. Funkar ju det med. Nä nu ska jag måla tånaglarna och ringa Emelie.
Peace and Love

Kajjan ♥


God natt.

Dags att sova. Det blev en mysig kväll och filmen var faktiskt helt ok. John travolta är grym även som 50 plusare. Haha. Christian är för söt när han sover och ser ut som kalle anka. Nu la han av en prutt med. Blä. God natt alla och som så gott. Kajjan

Dagsinfo.. =)

Var och fikade med lilla Linus förut, vi fick även besök av Emelie och Martina. Mysigt var det och vi blev sittande ett bra tag där. Härligt men lunch där. Bästa lunchen ever. Tzatsikin är bäst med. Nu fick du ditt inlägg Samir. =) Haha. Nu blir det till att kolla film med Christian, Elina och Andreas. Kärleksdate. Vi ska kolla på filmen From Paris with love med John Travolta. Hört att den ska vara grym. Hörs senare..
Peace and Love

Kajjan ♥









Ingetorp

Vi sitter vid Ingetorp och kollar när killarna badar. Mysigt. Kajjan

Träffa

Snart ska jag möta upp min fina vän Elina
på busstationen. Vi ska äta lunch på Thai
Lee som har världens godaste buffé. Bara
för att vi e så snygga här får ni denna bild.



glömde

Jag glömde säga att vi köpt en ny Tv med. =)

Samsung 46" LED... Lycka. =)



Bilder

Här är lite förprover av bilder från den nya kameran. =)



















Back in business

Mycket har hänt...
Nu har jag äntligen semester och ska försöka börja om på nytt här. Min mobil som jag bloggar största delen ifrån gick sönder. Kameran var helt paj. Och om jag inte kan ta några bilder är det inget kul att blogga alls. Detta problemet är nu löst på två sätt. De ni. Jag har tagit och köpt mig en systemkamera. Velat ha en i ca 4 år nu så jag kände att det var dags. Min mobil hämtades ut igår efter att ha varit inne på lagning i lite mera än 1 månad. Nu har jag även fixat så att alla nya program är instalerade på dator så att jag kunde föra över bilderna från kamera. Resa är även bokad. Grekland - Zakynthos, here we come. Längtar som bara den. vi åker på Tisdag så det är lite mindre än 1 vecka kvar. Det är lite också den stora anledningen till kameraköpet. Måste ju ta lite fina bilder där nere. Nu ska jag börja göra mig i ordning. Underbart väder ute ju men Elina är inte klar försen vid 2. Får se vad jag hittar på fram tills dess.

Ha en fortsatt fin dag!

Kajjan ♥


RSS 2.0