Fy farao

Vilken dag jag har haft. Helt sjuk. Började med att jag var sjukt trött i morse kl 6 när jag skulle gå upp. Fick ta bilen i dag för mamma eftersom det blev ett så långt pass. Sen så hade jag och annika så himelens mycket att göra hela eftermiddagen så det blev till att jobba över. Var klar kl 8 på jobbet. Segt när man jobbat sen 7. Sen när jag kommer ut till bilen har jag självklart fått parkeringsböter. 400 spänn åt fanders bara sådär. Blä. Tror ni att annika hade fått något böter? Nej, självklart inte! Typiskt som fan! Allt på mig idag. När jag var på väg hem kommer jag på att mitt busskort går ut i morgon och jag måste fylla på det för att komma till jobbet. Men busskortet ligger ju hemma så det kan jag ju inte fylla på direkt. Och till morgonen när jag ska åka är inget öppet. Så får se hur jag löser det nu. När jag sitter i bilen på väg hem tänkte jag ringa västtrafik för att se exakt vilken tid det går ut i morgon. Precis då dör mitt batteri. Typiskt.
Åh, helt enkelt en pissdag. Men Men. Så kan det gå ibland.

Nu är det dags att sova igen eftersom jag ska upp 6 i morgon med. Sov så underbart alla och dröm sött.

Kajjan ♥

Dagens låt 100331


Stressigt

Jag hinner inte skriva något nu.
Kommer kanske in ikväll istället.
Jobbar ju 7-19,30 idag. =(

Ha det underbart i regnet.

Kajjan ♥

Sportlife

Fan va gött de var att få träna lite. Först 20 intensiva minuter på CrossTrainern sen blev det gym. =) Riktigt daktiga var vi, Jag och Elina. Vi gjorde sjukt mycket ytterlår och innelår idag. kommer nog kännas i morgon. =) Men nu är det dags att börja chilla ner sig inför natten. Jag ska jobba 06,45 till 19,30 . Ganska långt pass men så blir det ibland när det är Kalkonrush på stan. =) 

God Natt lla snygga och sov så gott.

Kajjan ♥


Träffade snygga Emelie på Bekås. Snygg hjälm hittade hon med. =)



Snygga stina var och Gymmade med. =)

Ish

Helt sick.
Klänningen som jag hade lagt ut på min blogg för länge länge sen hittade jag idag på Västra Gatan. Den e så sjukt snygg och när vi var inne på ish så bara den hängde där och så stod det Kajjan på den med. =) Haha. Synd bara att det var ståltutte på den, vilket menas med att den är alldeles för liten över pattarna. =) Men men. jag ska se om den kan köpas av Elina istället. =) Men nu ska jag och Christian luncha och kolla på något avsnitt av något trevligt.

Kajjan ♥





Dagens låt 100330


En ledig tisdag.

Hej hej alla snygga. :) idag är min sista lediga dag och idag finns det dags mycket att göra. Precis som igår. Idag ska jag tex diska, massa disk att ta hand om. Vika och hänga upp all tvätt från igår. Sen det viktigaste, jag ska måla min vägg och hänga upp min nya hylla där. Sen ska jag faktiskt ringa Jimmy Wullf för att fråga om en tavla jag vill ha. Låter konstigt men jag pratade nämligen med hans pappa angående detta eftersom han jobbar men sådana stora grejer. Jag har ju nämligen ett kort på min mobil som jag skulle vilja ha som tavla. Det är från marstrand i somras och det är jättevackert. :) därför ska jag försöka få tag på Jimmy. :)

Undra om man ska ta och åka ut till rollsbo och träna på sportlife lite. Det är så sjukt gott efter. :) plus att dom har lårpress där ute. Den gillar vi grovt nämligen. :) brukar köra hårt på den så att man får träningsvärk dagen efter. Ser ut hon man skitit ner sig ju. :) haha.

Men nu ska jag börja arbeta. Bilden kommer efter eftersom jag är från mobilen nu. Men jag ska sätta mig vid datorn nu och lägga in bilden. :) ni ska få se hur läcker den är. Men jag har faktiskt två så ni kan få rösta. :)

Kajjan ♥










Humle dumle

Blev en liten mysig middag med några goa gubbar. Christian, Johnny, Lyckman, Olof och Niclas. Så mysigt. Synd bara att IFK suger hästballe och inte kan spela boll längre. Angelica jobbade med och Hanna var där. Alltid lika trevligt. =) Men nu ska jag och Christian kolla på Ballar av stål så vi hörs mer i morgon. är ju ledig då med. Ska se om det finns någon mer som är ledig i morgon. =) Här kommer lite bilder från ikväll med.

Ha det underbart babes. ♥

Kajjan ♥














Äntligen

Idag har jag fått gjort mycket. =) Känns bra det. Började med att jag gick ner till tvättstugan och har tvättat 4 tvättar idag. De tar ju sin lilla tid men inte har jag latat mig under tiden. Efter första tvätten åkte jag och christian och handlade på Willys. 560 spänn, inte kul men vi fick handlat väldigt mycket så det kommer nog räcka hela månaden typ. =) sen efter andra tvättet åkte vi och åt brunch på Thai Lee. Mums mums tyckte vi. Såg att dom hade börjat med lite sushi med. Synd bara att den inte alls var lika god som den i Frölunda hos min vän Mia. Efter tredju tvätten blev det av till tippen uppe i munkegärde. Vi hade ju hela frådet fullt med kartonger från ikea. Vi la allt där efter vi flyttade in och nu fick vi tummen ur. =) Sen efter fjärde och sista tvätten bar det av till IKEA. =) Fick köpt en liten hylla bara. Kommer upp kort på den kväll när den sitter på väggen. =)

Nu ska jag dra mig bort till Malt och Humle och möta Johnny. Vi ska kolla på IFK där. =) Lägger nog upp bilder om det sen med. =)

Kajjan ♥







Vote on me. =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Haha

Har inte börjat diska än. Sitter fortfarande bara här och glor. Och nu börjar jag bli hungrig med. Hur ska detta sluta? Christian kommer nog hem från hockeyn snart med. Varför ska träningen vara så sent? Nu måste jag verkligen slita mig härifrån. God natt alla snygga och sov gott.

Kajjan ♥


Innebandykväll

Alltid lika härligt. Vinst är bra. =) 9-3.
Idag blir det kort men gott. Jag ska
nämligen diska nu. alltid lika trevligt.

Kajjan ♥









Vinsten ♥


Gårdagens kväll. =)


Erik, P-A, Patrik, Linus, Johan och Alle.



Christian myser i Patriks knä. =)



High Five på dom. =)



Hängslenicke. =) Söt



P-A medans han mådde bra. =)



Kan man bli sötare eller? =)



P-A hittar sin drömtjej. Synd att hon e för snygg för honom. Och upptagen. =)



Brillmongomodelltrorsig. =)



Det vita morgonrocksbandet hade P-A runt låret och något mer som jag inte ville se.



Kärlek i stora lass. =)



Gissa vem och vinn en dejt med han/hon.. =)



Överlykliga när ungen somnat. =)



Örfil på pygme. =)



Starke Elina lyfter Zäta. =)



Sötaste paret på länge. Ni e underbara ♥



Sallan fyllde 21 inatt och Malte var på språng som vanligt. =)



Christian och Niclas rockar loss. =)



Vi 5. =)



Kajjan, Elina och Nicke ♥



Detta var allt från gårdagen.

Kajjan ♥


Pics from Yestrday


Snyggingarna Chris och Guss på Allum.



Guss hittade briller på H&M hon ville ha. =) (not)



Grymmebilen som bara sladdade in på parkeringen. =)



Kärlek <3



♥ Mycket kärlek här ♥



Gryyym sväng där.

C

Chrille e taggad. =)



SnyggGÖTE



Emma e söt.



Evelina gör allt för att se cool ut på bilden. =)



Jag e söt. =)







En bild säger mer en tusen ord. ♥



Viiinst 6-4



Bögen snygg



Lycklig =)



P-A filmade en slängning över sargen. då fick han et sår...



Stackarn...







Kajjan ♥


God morgon

God morgon alla underbara. Hoppas ni sovit gott och hade en bra kväll igår. Ni har väl inte glömt att dra FRAM kl en timme inatt? Det gjorde inte jag så vi var ute i kungälv och då träffade jag och Elina polisen. Vad tror ni dom höll på med? Jo dom gick runt till alla krogar och sa att dom var tvungna att stänga 2. Då drar man ju fram kl till 3 så då var alla tvungna att stänga. Moget! Dom har fan inte något bättre för sig. Men men. Vi hade det kul i alla fall. Vi var hemma hos niclas, alla herrar plus några juniorer. Så var det Mikaela, Elina, Evelina och jag. Riktigt mysigt faktiskt. :) vissa blev sjukt för fulla bara men det var sjukt kul att kolla på han. Bilder kommer upp sen eftersom jag bloggar från mobilen nu. Det är faktiskt lite tråkigt att vara vaken själv. Elina ligger och sover som en stock brevid mig och lilla christian ligger på soffan och slappar. Så söta är dom båda två. :) Jag funderar fortfarande på hur jag ska göra ikväll. Antingen blir det kastelle för att kolla på innebandy. B-lags match. Eller så blir det till att kolla frölunda. Vilket är roligast? Det blir antagligen kastelle eftersom innebandy alltid är roligt. :) Elina ska ju dessutom spela så det blir nog trevligast så. Apropå ingen ting förresten. Jag fick hem deklarationerna häromdagen, eller A. Inte hem hit utan till mamma och pappa eftersom jag inte har adressändrat än. Haha. Så jävla lat är jag. :) men i alla fall. Förra året så fick jag typ 5600 spänn i restskatt eftersom jag jobbade på tre ställen samtidigt. Sjukt segt att få de i alla fall. Så efter typ halva förra året fick jag tummen ur röva och ringde ner till Ingelsta kalkon nere i skåne och pratade med min chef där. Så sa jag att jag ville betala full skatt alltid. Alltså 33 procent typ. Så nu fick jag äntligen resultaten. :) 8136 spänn i återbäring och det är riktigt gott. Det passar perfekt eftersom jag till till egypten i sommar. :) Nä nu är det dags för mig att försöka få liv i mina 2 små troll som sover hela dagen. Ha en bra dag alla. Kajjan

Party

Nu är det dags att gå hemifrån Elina för att gå hem till mig. Bara att göra sig iordning lite sen blir det fest hos Niclas. =) Herrarna vann så det blir sjukt kul med kval. Niclas gjorde ett mål för mig iaf, även om han lovade 2,5 st. =) Alla gubbar var riktigt duktiga idag. Bilder från matchen kommer upp i morgon för nu är det feeeest..
Kajjan ♥


Innebandy nu

Nu sitter vi och väntar på att matchen ska börja. :) uppvärmningen verkar hittils bra och vi hoppa på vinst. :) Vinner dom idag så blir det antagligen kval vilket vi hoppas grovt på. Nu är det dags att börjar skrika på gubbarna så jag kommer in ikväll. Kajjan

Dagens låt 100327


Filmerna =)










Mellerud

Igår blev det en liten tripp till Mellerud för att spela innebandymatch. Det var riktigt trevligt faktiskt. Vi lämnade kungälvsparken vid halv 6 och var framme vid 8 typ Det blev en sjukt resa upp med massa filmande och grym musik. Pappa hade en gammal skiva i bilen som jag antar inte var hans egentligen men den fanns där och bara var grym. =) Vi riktigt släppte loss i bilen. Haha. Jag, Elina, Jenny och Ida var det i min bil iaf. Jag ska försöka lägga upp filmerna om en stund om jag bara får reda på hur man gör. =) När matchen skulle starta hade 2 bilar fortfarande inte kommit. Jimmys bil och familjen Karlssons bil. Det var nämligen så att deras bil körde efter Jimmys bil eftersom dom trodde att han visste vägen. Det visste han inte. Men iaf så när Jimmy råkade köra fel då såg Karlssonfamiljen det på sin GPS eftersom dom hade en. Tror ni dom ringde jimmy och förmedlade detta? NEJ! Haha. Så efter typ 20 min åt helt fel riktning fattade ju Jimmy att han var helt fel ute eftersom han kom till Uddevalla. Hahahaha. Bara att försöka hitta en ny väg till matchen. Så alltså målvakten plus 4 tjejer kom typ inspringandes när matchen skulle starta. Jimmy var måttligt glad om man säger så. =) Matchen därimot vann vi sedan med 10-1. Jag fick bara gjort en ass men det var roligt. Dommarna var sjukt BRA faktiskt. HAHA. Sick. Att dom ens får lov att vara dommare. Men men. Det var trevligt iaf. Sen när vi skulle åka därifrån så blev det en sån sjukt dimma så man såg inte ens 2 meter framåt. Det var lite äckligt faktiskt. PLUS att vi hade glömt att tanka så vi höll på att få riktig soppatorsk. =) Men vi klarade oss precis måste jag säga. =) Kvällen slutade kl halv 1 på donken i kungälv. =)

Nu ska jag börja göra mig iordning för ALLUM som ni vet. =) Hörs sen alla snygga. Hoppas solen tittar fram sen med. Allt blir så mycket mysigare då ju. =) Herrmatch idag med. Mums. =) Ha en trevlig dag alla.

Kajjan ♥



Kålis

Kajjans kåldolmar är nog den godaste
lunchen som finns. Sjukt goda. Till detta
hade jag potatismos och lingonsylt. =)
När jag slutar jobbet kl 5 är det raka
vägen hem. Samling kl halv 7 plus att
jag ska hinna packa mina träningskläder
och hämta upp Elina. 1,5 timmars körning
till Mellerud för att spela match. Vi har
redan en säkrad andraplats med det är ju
alltid trevligt att öka på den ledningen.
Bilder från matchen kommer upp ikväll då
eftersom Elina ska ta massa grymmekort
på mig. =) Längtar fortfarande sjukt till i
morgon. Allum och sen innebandy. ♥ Nu
ska antagligen Virre, Carro och Guss med
så det kommer bli supermysigt. Dom bästa
brudarna på shopping. SE UPP!! =)

Dags för jobb igen. Kommer hem kl 12 inatt
så vi hörs kanske då.

Kajjan ♥


Innebandy!

Snart kommer lille Elinus och hämtar
mig. Kanske dags att börja byta om
nu med. =) Jag längtar så sjukt mkt
tills på Lördag då det där dags för
herrarnas match i Jonsered. =)
Elina har planerat att ta med mig
dit innan till allum så det blir nog så.
Alltid lika trevligt att gå där faktiskt.
Mysigt ställe, inte så mycket folk
och bra affärer. Allt man behöver
finns där. Och ett plus i kanten är
att det även finns affären VILA.
Den gillar vi grovt. Alltid massa fina
sommarkläder i alla dessa härliga
färger. Så kostar dom inte så mycket
heller. =) De e lycka de.

I morgon blir det match mot mellerud
så det blir att snabba sig hem efter
jobbet i morgon för att åka direkt till
träningen. Blir nog inte mycket till
bloggade då. Men iaf så åker Elina
med vilket gjorde mig glad. Alltid
lika trevligt när hon åker med. Blir
så mycket bättre stämmning då. ♥

Hörs kanske sen.
Kajjan ♥


Smarrigt

Idag till lunch blev det solbiffar med
potatisgratäng. Sjukt gott. =) För
er som inte vet vad det är då är
det en biff gjord av kalkonfärs,
oliver, fetaost, soltorkade tomater
och timjan i. Smarrigt värre. =)

Idag slutar jag kl 5 så det är inte
så länge kvar. 3 timmar bara. Sen
är det raka spåret hem för att bli
hämtad av kära Elina så åker vi
på innebandy. Härligt.

Fick lön idag med. Alltid lika gott.
Fick spenderat lite i morse inne på
apoteket här intill som öppnade
idag. Massa bra ebjudande och
bra priser på massa fina saker.
Jag fick köpt 2 st bodylotion som
luktade aprikos. =) 19 kr styck
och kostade egentligen 68 kr styck.
Shampoo och balsam för 38, sånna
som luktar sådär supergott. 1 flux
eftersom tandläkaren sa det och den
kostade 38 istället för 60 något. =)
Det var nog allt jag handlade. Men
det som var extra bra var att jag
även fick 20 procent utöver detta
bara för att jag jobbar här så allt
som allt gick det bara på 115 kr. =)
Lycka!

Nu är det dags att jobba igen så
vi hörs ikväll alla snygga.

Kajjan ♥


Sovtaim

Nu är det dags att sova.
Måste bara lägga ut en
liten bild från när jag var
och dök i Tunisien. Det
var helt underbart och jag
längtar så tills jag får dyka
igen. Sov gott alla underbara.

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥



Kajjan ♥


Jag blir så ARG!

Denna mamma som man då har tror att hon alltid vet bäst. Idag när jag tittade förbi för att hämta en skiva med bilder från när jag var och dök i sommras vad hände då? JO, mamma sa att jag kunde ta med lite skor till lägenheten, det var ju precis det jag hade tänkt hela dagen med. =) Hittar jag alla skor då? NEJ! Då säger min kära mor att hon har slängt alla som var lite trasiga. Skor som är lite äldre och shleta är ju dom som är gooooast! Faaaaan. Jag fick världens utbrott på henne. Detta är fan inte första gången hon gör det heller. Förra gången fick vi går ner i soprummet och hämta hela jävla påsen. Alla skor ska sparas tills jag säger något annat. Mamma lovade att självklart ALDRIG mer göra något så dumt! Åhhhhh. Hur ska jag klara mig utan mina gamla vans och mina underbara skor. Tror jag går och dör!!!

 


 


Längtar

Längtar tills i sommar då jag måste få ta mig
till världens vackraste dykvatten som finns
i Egypten. Längtar. ♥

I Sommar ska jag ta mig till Egypten och dyka. Där finns ju om ni inte visste det VÄRLDENS finaste dykvatten.


Samma mumsiga lunch idag.

Samma lunch idag. SUSHI.
Men jag ska bara påpeka att
jag inte äter dom där med
lax och sånt där rått på. =)
Haha. Lite kräsen är jag allt.



Missar min innebandy ikväll.
Det är inte bra med jag är
alltid till stängning på onsdagar
så då blir det bara så.
I morgon kan jag äntligen träna
iaf. Sedan blir det match på
fredag kväll med, i Mellerud.
Sjukt långt bort. =( Men så
är det ibland. Matcher är
ju alltid roligt iaf.

Nu blir det till att jobba igen

Kajjan ♥


Sushi

Idag till lunch blev det sushi.
Sjukt gott var det. 4 st med
krabba, 1 med avocado och
en mer tofu. =)

Nu ska jag snart börja jobba igen
så detta blev allt för lunchen.

Kajjan ♥


Söndag och Måndag.

Usch vad jag är dålig nu.
Jag hade inte ens 5 min över igår för att lägga upp några bilder. Blev en skukt konstig dag ju.. :S Började med att vi var ute lite i Lördags och när vi kom hem så var varken jag eller Christian trötta ju. Från ingen stans kommer Christian med kommentaren att han vill gå ut på promenad kl 4 på natten. Haha. Det kände inte jag för. Då blev han plötsligt väldigt hungrig istället. Eftersom vi inte hade något att äta direkt fick det bli till att ta fram minisnäckor ur frysen för tillagning. Gjorde en plåt med massa godingar på. Glömde både jag och Christian av den?, Ja självklart. Det blev många svarta grejer på den plåten. Haha. Bara att slänga och göra nya. Denna gången blev det mer lyckat iaf. =) Vi gick och la oss halv 6 på morgonen.Sick, jag var inte ens trött. Haha. Vaknade sedan kl 2 på söndag. Det kändes inte alls bra ju.. Sovit bort hela dagen som vi skulle städat på. Det var bara att gå upp och äta frukost för sedan bar det av till kastelle för att spela match. Vi vann med 8-3 tror jag. =)

Sedan hade herrarna match efteråt. Alltid lika mysigt att kolla. Dom vann med sin match, med uddamål som vanligt. =) Fast i vanliga fall blir det förlust med uddamål. Haha. Nästa helg blir det en viktig match för mina gubbar. ♥ Bilder från allt kommer här nedanför. =) Tror ni att jag och Christian hade lätt att somna i går kväll då efter att sovit till 2 på dagen?. Nej, vi gick och la oss halv 2 ffs. Inte bra. Tror vi lyckades somna vid 2 iaf. Sedan var det bara att gå upp 4 timmar senare för att bära sig av till jobbet. Mindre gott men sådant är livet. Jag slutade vid 3 tiden så jag hämtade upp Christian på hans jobb och sen var det bara raka vägen hem så han fick duschat och sedan iväg på Elinas match i svingeln. Dom vann med 6-4 så det blev silver där. =)Sedan snabba ryck till Mölndal för att kolla herrarnas match. Haha. Sjukt liv vi lever. Allt kretsar kring denna innebandy ju. Men det är då man mår som bäst. ♥ Nu ska jag ta och göra mig iordning för sängen. Trötheten börjar komma fram rätt rejält.

God natt alla snygga.
Kajjan ♥




Lördag kväll.

Snygga killar i kungälv på marknad. <3

 

 

Fika på nyfiken. ♥

 

Där träffade vi Totte med. =)

 

MysPys

 

Ish hade snygga braller. =) Christian fick köpt ett par snygga.

 

Sedan blev det innebandy. =)

 

Han var duktig faktiskt. ♥

 

Christian fick världen sötaste beundrare.

Han följde alla hans steg. =)

 

Här har vi ett riktigt mongo. Han var helt

sjukt dum i huvudet. Slängde sig efter allt han gjorde.

HAHAHAHA. =)

 

Elina sotade mina ögon. Svart som natten. =)

 

Black and White

 

♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥     ♥

 

Pretty smile.

 

 

 

Tack alla för en underbar dag. =)

Väldigt mysig dag. Godaste på länge. ♥

 

I morgon blir det nog en riktigt härlig dag med.

Innebandy hela kvällen. Det är det bästa med söndagar.

 

Kajjan ♥



Morgonstund har guld i mun.

Jag och Arvid märkte precis att vi hade
gått upp en timma för tidigt. Fan, haha.
Men då passar vi på att åka någon stans
och äter frulle. de e gott som bara den.

Ikväll blir det til att skynda hem från
jobbet för att åka direkt ut till kastelle
och kolla match. Elina och Mickan ska
spela så det kommer bli en grymme
match.

Nu ska vi dra. Tack så länge.
Ha en bra dag alla snygga.

Kajjan ♥


Sötlinan

 



Gammelbesök

Nu ska jag snart sova. Jobba som vanligt i morgon. Segt med sen så är jag ju ledig hela helgen. Det är alltid trevligt. Träningen blev sådär idag faktiskt. Vi var bara 12 personer där så allt börjad väldigt chill. Därimot slutade det inte så bra eftersom allt spårade ur. Mest på skämt egentligen men vissa tog illa upp. Sånt händer, det löste sig senareändå som tur var. N ska jag berätta lite om Christians gamla klasskamrat som heter Arvid. Han och Christian skulle kolla på hockeyn på malt och humle vilket dom gorde. När dom väl kom hem så hade Arvid självklart druckit lite men ville självklart ha mera vilket han inte borde. Han ska sova här och åka med mig till stan i morgon. Men som sagt, det blev nog några öl för mycket. Här kommer några bilder på hur det slutade. =) Han är underbar. ♥

Ja det slutade ju som det orde. Haha. Nu ska jag se om jag kan få laddat upp en bild på honom med. Vet inte hur man gör nämligen men jag ska prova mig fram. Annars får ni gärna skriva och säga hur man gör. =)


Coolt eller sjukt fult?

Weirdo!




Sommrigt ♥










Klänningar är vackert ♥





Älskar när det är massor av färgglada klnningar på nätet. =) Vill ha



Denna klänningen hittade jag i den nya
H&M katalogen nu. Men denna klänning
köpte jag förra året i Oslo.
Sverige e allt lite efter. =)


Kl 05:00.

Fy farao vad seg jag var när alarmet ringde
i morse. 5 e sjukt tidigt ju. Men men. Slutade
kl 3 så det var ju gott iaf. När jag kom till
jobbet i morse så hade jag lite svårt med att
ta mig in. Det är nämligen bara öppet på vår
lastkaj så tidigt. Så här såg det ut iaf.



Trevligt värre. Nu ska jag snart hämta Elina. Vi ska träna innebandy.
Härligt Härligt. Först så ska vi till sportlife och träna lite innerlår.
Får se om det blir lika mycket som förra veckan. Då hade vi båda
träningsvärk i typ 3-4 dagar. Haha. =)

Kajjan ♥


Instängd 2

Nu fick vi äntligen sett klart på filmen.
Hann aldrig se klart den igår. Det e ju
helt sjukt att den ska sluta som den
gör. Haha. Nu är man säker på att
det kommer komma en tredje film
med. Helt sick. Ingen av filmerna
är ju bra egentligen.

Men men. Nu ska jag sova iaf.
Upp kl 5 i morgon. =(





Sov så gott alla.
Kajjan ♥


Tisdag.

Idag har det varit en helt vanlig dag.
Jobbat hela dagen för att sedan kolla
på innebandy. =) Tror det var stads-
laget som hade träning innan. Haha.
Kände igen ganska många men från
olika klubbar. Det måste ha vart deras
träning.

Nu ska jag och Christian mysa och
kolla på film. Instängd 2 blir det. =)
Kollade ettan för många många år
sedan. Med Emelie och Lyckman
faktiskt. Drömde fan om den i flera
flera månader efter. Hatade slutet
på förra nämligen. =) Hoppas denna
har ett bättre slut så man kan sova.

I morgon har jag "medarbetarsamtal"
men chefen innan jag börjar. Undra
vad det kommer att pratas om där?
Sen så blir det jag och Therese som
stänger på kvällen. De e chill då. =)
Hon e för skön hon.

Men nu ska jag kolla filmen.
Natti Natti alla trogna läsare. =)

Kajjan ♥


Myskväll ♥

Idag blev en riktigt mysig dag.
Jag och Christian bestämde
oss för att åka in till stan och
äta middag på Bamboo. Mitt
favoritställe. =) Sedan bar det
av till bergakungen där vi skulle
kolla på bio. Det blev filmen
I love you Phillip Morris.
Den var helt okej faktiskt.
Nu ska vi fortsätta att kolla på
filmen 10 orsaker att hata dig.
Han aldrig kolla klart på den
förut eftersom Elina kom då.

God natt alla. ♥

Kajjan ♥


Måndag och ledig.

Nu är jag äntligen klar med all tvätt.
Ska snart ner och hämta det som är torrt.
Idag har jag kollat på film och slappat
hitills. Ska nog ringa Elina snart och
se vad hon gör för trevligt. ♥
Just nu kollar jag på film,
10 orsaker att hata dig. Den e sjukt
bra. Heath Ledger e sjukt mumsig
i denna filmen. =)

Ikväll blir det kanske bio med Christian.
Annars blir de la innebandy. Får se.
Elina skickade precis medelande
och sa att det var viktigt att alla kom
idag så jag får se hur jag gör.

Skriver mer ikväll eller i morgon.

Kajjan ♥

Söndag.

Tråkig dag.
Inget at skriva om direkt
Jobbade och var trött som fan.
Blev ganska sent på lördagen.
Sedan bar det av till kastelle
för att kolla innebandy.
Det bästa med söndagar. =)
Satt med Chrille och Martin
på läktaren. Alltid lika trevligt.
Damerna vann med 7-6 tror
jag det blev. Som ni vet har
jag nog jordens sämsta minne.

Sen var det hem till soffan
för att mysa med Christian
och kolla en film. Myspys.
Sen var det bara natti natti.

Kajjan ♥


Lyckad Lördag ♥

I lördags var det en lite stressig dag.
Upp tidigt för att jobba. Fick sluta
tidigare bara för att hinna till min
match i kastelle. Självklart vann
vi med 6-3 =). Efter detta stack
jag, Elina, Martin och Virre hem
till Elina för att göra oss i ordning
inför kvällen och få i oss lite mat.
Goda varma mackor blev det.
Duktigt gjort av Madde och Christer.
Stressigt blev det självklart, men vi
kom till festen ändå. =)

Riktigt lyckat blev det med. Allt var
trevligt och bra. synd bara att man
skulle upp 8 dagen därpå för att
jobba. Känns som om jag alltid jobbar
när det händer något kul. =( Men så
är det. Ett jobb är ett jobb och det
måste men ju ha för att klara sig.

Här kommer lite sköna bilder från
i lördags då.
Sitt tillbaka och njut. ♥



Synd att det blev suddig. Annars e Virre sjukt snygg. ♥


Lille Martin e väl för söt. =)


Mikaela blir alltid bra på bild när man säger att om hon inte ställer
upp på bild lägger jag ut en gammal bild på henne. =) ♥


Gussen på bussen dricker bärs å e snygg. =)


Jag och Elina ♥


Annika och Lisa kom igång ganska snabbt om man säger så. =)


Pillan och Virre var inte riktigt berädda här. Söta ändå. =)


Jag och Martin lyckades bli bra på bild för ovanlighetens skull. =)


Virre blir överlycklig när hon får spanka sin babe. =)


Emma är fortfarande en riktig man. =) ♥


Mickan är i full fart med att skriva små saker på kylen som...


Jimmy och Martin försöker tyda. Tillslut...


fattar Jimmy och bryter ihop. =)


Virre lika söt som vanligt. ♥


FulleMartin


Det fanns ingen stång hos Johanna så det fick bli väggen för Virre. =)


Pöktåget går. =)


Dom söta födesedagsbarnen. =) Två klubbor till Sofia och ett
presentkort på converse till Johanna eftersom hon käkar de. =)


Det spelande fyllot. =) Bra lät de iaf.


Här va de god natt för mig.

Kajjan ♥

Fredags.

Här blev det till att jobba för fullt.
Sjukt mycket att göra och jag fick
inte ens någon lunch på hela dagen. =(

Jag körde och hämtade upp henne på
centralen så åkte vi till Backaplan eftersom
hon skulle ha en klänning. Gina blev det
för ovanlighetens skull. Hittade hon något?
Nej. Gjorde jag de? JA. Fan vad jag alltid
ska slösa pengar. det blev enklänning iaf.
Det gula linnet köpte jag med och lite smycken.
Här kommer en liten bild på den. =)


Senare på kvällen köpte jag och Elina
med oss räkor hem till mig.
Sjukt gott var det. Mums. Sen så
stack vi hem till henna och kollade
lite tv och bara chillade. Sov där sen.
 
Elina älskade räkans rom som hon kallade bajs. =)

Kajjan♥


 


Torsdags.

Jag var ju ledig från jobbet vilket var
riktigt gott eftersom det var så gott
väder ute. Då bestämde jag och Elina
att vi skulle bort till västra gatan lite
för hon skulle kolla på någon klänning.
Väl där mötte vi några riktiga godingar.

Detta är Lisa och Moa. Det tog några kort innan vi fick
med dom på bild. dom var lite överglada nämligen. ♥

Försök 1.

Försök 2.

Försök 3.
Tillslut fick jag den fina bilden som är överst.


Senare på Torsdagen så åkte vi och kollade på
innebandy i Flatås. Herrarna spelade. Dom vann
faktiskt för en gångs skull. =) =)

Grymme Torbjörn på bild. =)

P-A e så sjukt snabb så han hinner knappt fastna på bild.
Men här fakkar han någon vid sarjen. =) De gillar vi.

Ni ser ju hur snabb han e asså. =)

Nu var det slut för denna dagen. Men det kommer MERA.

Kajjan♥



Usch och fy och blä.

Nu har jag fan inte kommit till skott på två dagar.
jag har haft så sjukt mkt att göra så jag har
inte ens haft 5 min över till att blogga.
i morgon kommer massa trevliga bilder om helgen
och dagarna som gått.

Ikväll blir det party och den nya outfiten
kommer också upp på bild i morgon. =)

Puss och Kram
Kajjan ♥

Lunch

Dagens lunch blev spenatsoppa
med ägg. Låter inte så gott men
det var riktigt gott faktiskt.


Snart kommer Elina hit och då ska
vi till sportlife och träna.
När vi är klara med det hoppas jag att
Christian har kommit hem så jag får se
en glimt av honom i alla fall. ♥







Gud va mysigt väder det var ute såg jag nu.
Solen skiner och det är nästan inga moln.
Jag får nog gå ut på en liten promenad och
kanske möta upp Elina. =) Vackert.

Tack för mig så länge.
Kajjan♥


Finbesök =)

Nu har jag besök av lilla Emelie. =)
Trevlig liten prick dedär.



Jag skriver mer sen.
Då kommer det även lite
bilder på min nystädade
lägenhet. =)

Kajjan ♥

Slappis

Jag hade nyss besök av två stycken från jehovas
vittnene. Ganska trevligt faktiskt.
Förstod dock bara hälften av vad dom pratade om.
Sen började vi prata om jobb och att dom alltid
handlar kalkon. Haha. Dom skulle komma och
handla av mig i Frölunda. =)

Sen var jag och mötte Elina en sväng vid mimers.
Alltid lika trevligt. hon är alltid glad med.
Här kommer lite söta bilder på oss. ♥







Vill ha !






Hos tandläkaren.

Lika trevligt som vanligt.
Jag fick borrat och fyllt ett
litet hål jag hade i tanden.
Sån tur var så gick det bra
och jag va fan nästan där i
en hel timme.
Hon gjorde även en sån där
undersökning som man gör
för att tp försäkra tänderna.
Jag hamnade i grupp 2 vilket
är ganska bra för mig faktiskt.
detta skulle kosta mig 50 kr i
månaden eller 600 per år så
det kommer jag nog att tjäna
på hoppas. =)

Griniga är dom med vissa tanter.
jag hade en skuld på 200kr för
att jag missade en tid för några
veckor sen som jag inte ens visste
om. Dom har ju inte min nya adress
så det blev lite knas där.
Griniga tandläkare är dagens blä.

Nä väntar jag på att lilla Elina ska komma.
Får se när hon slutar bara. tror de va 4 =(

Nu ska jag ta och äta frulle.
Den består då av en halv
blodgrape och en grov macka.

Tack för mig så länge.
Kajjan ♥

Dagens.

Usch vilken lång dag det har varit idag.
Segt att jobba men i morgon är jag ledig
och då ska jag och Elina träna. ♥
I morgon kl 07,55 ska jag vara hos
tandläkaren, tror jag ska borra.
Men det kommer säkert gå bra.

Hoppas det blir sådär fint väder
som det var idag. Mysigt då ♥

1,5 kilo minus nu. Det kommer mera.

Tack för mig så länge.
Kajjan ♥



Här kommer lite bilder från dagen som gått.

örtmarinerad kalkon med smarriga grönsaker

Detta var min lunch igår. Var faktiskt gott. =) Örtmarinerad kalkon med smarriga grönsaker.

Min lunch idag bestog av 1 banan, 2 passionsfrukter och 2 kiwi. Mums =)


Yasmine på jobbet har betämt sig nu med.

Detta blev hennes frukost idag.

Vi var riktigt duktiga idag faktiskt.


Mums

Idag var faktiskt frukosten mycket godare.
Jag tog 2 skivor örtmarinerad kalkon på,
det gjorde det hela. =) Nu är det dags att
jobba vidare.

Pusss <3

God natt!

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova.
Till middag idag blev det en kalkonburgare
med lite jalapenio och vilök i. Till detta
hade jag stekta ananasringar. Riktigt gott faktiskt =)
Christian tyckte också det var gott. Tur för han.
Första dagen på det nya livet har gått riktigt bra.
Stolt över mig själv faktiskt.

Elina, Jag tyckte faktiskt synd om dig i morse.
Hoppas du överlevde bara. Haha.
På onsdag blir det träning för oss. Längtar.

Tycker det är kul att så många redan börjat läsa
min blogg. Fortsätt med det och komentera gärna.

I morgon ska jag föresten få en diskmaskin.
Äntligen ska jag slippa diska allt för hand.
Även om det är Christian som diskar för det mesta.
Min chef hade en stående på vinden så
den är numera min och ska sta i vårt gigantiska kök.

God natt alla och sov så gott.
Tack så länge. Kajjan <3

"Nya livet" Haha

Dagen började med en tidig uppgång för att åka med christian till hans jobb.
Därifrån tog jag mig en liten promenad till Backaplan där min buss går.
Väl framme i frölunda fick jag handla mat på Hemköp.
Frukosten bestog idag av en halv grape och en grov smörgås. =)
Nya livet är på gång. Trevligt. Nu ska jag snart börja jobba
så det är dags att byta om nu. Slutar sent ikväll. 19,30. =(

Tack för mig så länge.
Kajjan <3


Lyckad dag!

Vi vann =)
Alltid lika härligt. synd att pojkarna förlorade bara.
men dom mötte ju trotts allt serieledarna.
Herrveteranerna vann med i alla fall. =)
Det är alltid lika kul att kolla när
Ulf "uffe" Widell spelar och börjar klaga
på både dommarna och de andra lagets tränare.
Jag gillar dig Ulf =)

P-A höll i alla fall sitt avtal och gjorde mål.
han gjorde "flygplanet" med som han sa. =)
synd bara att ingen följde efter honom. Haha.

Här kommer lite trevliga bilder från dagen och
självklart på den snygga publiken.

Tack för mig
Kajjan <3

Lika söt som alltid i mina brillerVi är sjukt inne i matchen. =)KnasigSnyggaVackerFintNya colareklambrudenDen underbaraste

Innebandysöndag

Nu är det dags att byta om och snart bli hämtad av Elina.
Hennes kära far ska köra ut oss till kastelle eftersom jag inte vet om jag kan köra. haha.
Här vågar vi inte chansa. Hoppas vi vinner idag.
Det är även herrmatch ikväll som jag skälvklart ska kolla på.
Jag och Elina är nog herrarnas största fan. =)
PA har lovat mig att göra massa trevliga mål idag så vi får la s hur det blir med det.

Tack för mig s länge.
Kajjan <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0